FORŽE BRANI FEDERERA: "On ima skoro 40 godina"

Novosti online

10. 06. 2021. u 17:31

BURA oko Rodžera Federera, odnosno njegovog napuštanja Rolan Garosa i dalje se ne stišava, ali veći je broj teniskih poslenika koji brane potez legendarnog Švjacarca.

ФОРЖЕ БРАНИ ФЕДЕРЕРА: Он има скоро 40 година

Foto: EPA-EFE/SALVATORE DI NOLFI

 Jedan od njih je direktor Frenč opena, Gi  Forže, koji je otkrio da je Federer poslao potpisan dokument u kome je objasnio da su razlog odustajanja probelmi sa kolenom.

- Nije fer reći da je Rodžer pokazao nedostatak poštovanja ili da se poneo loše. Nije bio spreman da igra, potpisao je dokument u kome objašnjava da je odustao zbog problema sa kolenima - rekao je Forže i dodao:

- Govorimo o velikom šampionu, koji ima skoro 40 godina i koji je imao dve operacije kolena. Rolan Garos je bio prilika da unapredi svoju igru, da se spremi za ono što sledi, a znamo da mu je Vimbldon prioritet. Za nas je velika čast što je došao. Ne doživljavamo kao nepoštovanje činjenicu da je iskoristio ovaj turnit da se pripremi za nastavk sezone. Video sam komentare na društvenim mrežama. Rodžer je uradio sve prema protokolu. On poznaje sebe bolje nego bilo ko drugi i nije želeo da rizikuje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna