ODBOJKAŠI VOJVODINE POČINJU ODBRANU KRUNE: Novosađani u četvrtfinalu plej-ofa igraju sa Crvenom zvezdom

S. K.

17. 03. 2021. u 12:37

OSTALI su bez kupa, ne žele i bez titule prvaka. Odbojkaši Vojvodine NS seme sutra (18.00) u prvoj četvrtfinalnoj utakmici plej-ofa dočekuju Crvenu zvezdu uvereni da velikom rivalu neće dozvoliti da ih iznenadi.

ОДБОЈКАШИ ВОЈВОДИНЕ ПОЧИЊУ ОДБРАНУ КРУНЕ: Новосађани у четвртфиналу плеј-офа играју са Црвеном звездом

Foto OSS

Drugi meč je u Beogradu 20. marta, a eventualna majstorica u SPENS-u 23. marta. Pobednik će se u polufinalu sastati sa Radničkim.

Inače, četvrtfinalna serija kreće kasnije, jer su Beograđani imali nekoliko igrača zaraženih virusom korona.

- Konačno smo dočekali da i mi igramo utakmice plej-ofa. Crvena zvezda se oporavila, obe ekipe su spremne. Mi ulazimo sa velikim očekivanjima u ovaj deo sezone, želimo da pokažemo koliko smo neke stvari radili i popravili i da tom utakmicom započnemo put do odbrane titule. Zadovoljan sam kako smo ovo vreme iskoristili, mislim da će se pomak već u četvrtak videti, dok u nekim stvarima ima još prostora za boljitak i verujem da ćemo napredovati kako plej-of bude odmicao - istakao je za sajt Vojvodine šef stručnog štaba Slobodan Boškan.

Tehničar Vuk Todorović podvlači da sada moraju da igraju najbolje što mogu, jer počinje borba za najvažniji trofej u sezoni.

- Nije toliko loše to što je četvrtfinale bilo odloženo, jer smo imali vremena da uradimo neke stvari, koje su po zamisli novog trenera Boškana falile. Bez obzira na to u kojem sastavu Crvena zvezda izađe na teren, ona je dobar protivnik i tu mesta za kalkulacije nema. Treba da odigramo maksimalno od prvog do poslednjeg poena - rekao je Todorović.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!