VAKCINISALI SE SRPSKI SPORTISTI: Mandić, Arunović, Silađi žele da spreče mogućnost da se zareze

Novosti online

13. 02. 2021. u 12:57

GRUPA srpskih sportista na čelu sa olimpijskom šampionkom u tekvondou Milicom Mandić vakcinisala se danas protiv virusa korona.

ВАКЦИНИСАЛИ СЕ СРПСКИ СПОРТИСТИ: Мандић, Аруновић, Силађи желе да спрече могућност да се зарезе

Foto: Tanjug/Nikola Anđić

Sem Mandićeve, u Institutu "Torlak" vakcinisali su se i strelkinje Zorana Arunović i Jasna Šekarić, plivač Čaba Silađi, tekvondista Mahdi Hodabahši, strelac Milutin Stefanović...

- Sve je sjajno organizovano, hvala ministarstvu i Olimpijskom komitetu za brigu koju pokazuju za sportiste. Pomoglo nam je mnogo onlajn predavanje koje smo imali, bilo nam je potrebno pojašnjenje, odradili su sjajan posao i vidim da je veliki broj sportista došao - rekla je Mandićeva novinarima posle vakcinacije.

Ona je dodala da se vakcinisila jer želi da pazi na sebe, roditelje, ljude iz okruženja...

- Želim da treniram bez razmišljanja, da putujem, da izguram olimpijski ciklus do kraja i učestvujem na Igrama u Tokiju - poručila je Mandićeva.

Čaba Silađi je priznao da ima mali strah od igle, ali da ga to nije sprečilo da se vakciniše.

- Pomogla mi je edukacija koju smo imali, a moram da priznam i da sam malo kalkulisao jer takmičenja počinju polovinom marta, pa da mogu mirne glave da se pripremam za Olimpijske igre - istakao je Silađi.

Zorana Arunović rekla je da se vakcinisala jer je želela da pokaže odgovornost.

- Želim da učestvujem na OI i smanjim mogućnost da dođe do bilo kakve zaraze. Istovremeno i da pošaljem poruku koliko je važno da brinemo o zdravlju, da što pre dođemo do kolektivnog imuniteta i pobedimo ovo što nas je unazadilo mnogo godina - poručila je Arunovićeva.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Tanjug)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a