PODRŠKA BOKSERKI SANDRI MARAN: Uz stipendiju BSS, stigla i pomoć Opštine Bela Crkva

J. J. BALJAK

28. 12. 2020. u 17:53

ПОДРШКА БОКСЕРКИ САНДРИ МАРАН: Уз стипендију БСС, стигла и помоћ Општине Бела Црква

FOTO: Opština Bela Crkva

SANDRA Maran (25), članica Bokserskog kluba "Gard" iz Vršca, dobila je stipendiju Bokserskog saveza Srbije, a ugovor joj je, kao i ostalim stipendistima, na svečanosti u Beogradu uručio glumac Miloš Biković.

Ova borbena devojka se već 15 godina bavi boksom. Deo je reprezentacije Srbije i aktuelni prvak države u kategoriji "papir", do 48 kilograma. Velika je nada ovog sporta, zbog čega ju je Savez i podržao.

NJen uspeh je prepoznat i u sredini u kojoj je odrasla. Poreklom je iz belocrkvanskog sela Jasenovo, a iako ne nastupa za neki klub sa teritorije opštine Bela Crkva, lokalna smaouprava joj je pružila simboličnu novčanu pomoć, kao stimulans za ostvarivanje još boljih rezultata.

- Zahvalna sam što je moj trud prepoznat, a nadam se da će meni i mom klubu pomoći i pojedinci ili firme, s obzirom na to da mi je želja da napornim radom ostavim veći trag u ovom sportu, a dosad smo sve sami finansirali – rekla je Sandra na prijemu kod predsednice opštine Violete Simić.

Lokalna samouprava i tamošnji Sportski savez istakli su tom prilikom da će ubuduće pomagati i drugim sportistima, rođenim na njihovoj teritoriji, koji nastupaju za klubove u drugim gradovima, jer oni i na taj način promovišu Belu Crkvu.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)