Srbija je eliminisana sa Evropskog prvenstva u rukometu! Bolno, nakon poraza od Hrvatske, u očajno odigranom meču koji nije prikazao sav talenat koji srpski tim ima.

Komentari (5)

Dragan

09.12.2020. 11:50

Ovaj srpski tim nema nema talenat i to je to. Ako za 11 minuta ne mogu da postignu gol, a neki put ne daju gol ni sa igračicom više onda je to to.

Srbijo Zuta kuco

09.12.2020. 12:25

Bila je oprezna pa nije pomenula selektora koji je Madjaricama podario lakih desetak golova ostavivsi nebranjen gol a da srpske reprezentativke nisu znale da iskoriste igracicu vise u polju. Zasto? Slabo su se kretale bez lopte. Ni znaju da fintiraju nego idu pravolinijski pa ih je lako "procitati". Nijedna ne zna da napravi blok da bi omogucila sut iz daljine (gotovo da i nije bilo uspesnih suteva sa devet ili vise metara), prave nepotrebne faulove a kada je potrebno ne prave ih. I na kraju, neshvatljivo je da je ne stave "flastera" ili stave u gips (druge reprezentacije su igrale mnogo ostrije a dobile manje crvenih i zutih kartona) crnokosu, visoku Madjaricu koja je dala desetak golova. Jedan ili dva razumem ali dozvoliti joj da se toliko razmahne... Ipak, ovo nije bila prijateljska utakmica ili... Ispitati veze selektora i kladionicara!

Rašo

09.12.2020. 12:52

Кад видимо како се неке играчице сада боре верујем да Цеца уђе на терен са својих часних 60 лета да би их почистила и била најбоља! Али то су нова времена и нови људи чија схватања су очигледно другачија. Док у репрезентацијама других држава видимо "да се гине" наши и би и не би! За разлику од ватерпола и одбојке рукомет и фудбал су баш такви а и кошарка је све јаднија!