SRBIJA JE ODIGRALA KUKAVIČKI: Legendarna Ceca Kitić žestoko kritikovala reprezentaciju!

Novosti online

09. 12. 2020. u 10:51

Srbija je eliminisana sa Evropskog prvenstva u rukometu! Bolno, nakon poraza od Hrvatske, u očajno odigranom meču koji nije prikazao sav talenat koji srpski tim ima.

СРБИЈА ЈЕ ОДИГРАЛА КУКАВИЧКИ: Легендарна Цеца Китић жестоко критиковала репрезентацију!

Foto Ž. Knežević

Bledo drugo poluvreme koštalo nas je plasmana dalje, a reč-dve o učinku Srbije ima da kaže i legendarna Svetlana Ceca Kitić, zvanično najbolja rukometašica svih vremena.

Njoj se nastup Srbije uopšte nije svideo!

"Ja mislim da smo mi same sebe pobedile. Delovalo je kao da njima "gori". Mi smo kukavički odigrali, da izvinu igračice i stručni štab. Puno tehničkih grešaka, promašenih sedmeraca... Očekivala sam da će proraditi naš inat, ali sam mnogo razočarana", istakla je najbolja rukometašica svih vremena.

Na konstataciju da je bilo i objektivnih problema, poput korona virusa i povreda, Kitić smatra da to nije izgovor.

"Imale su iste uslove kao ostale ekipe, korona, hotel... Možda je falila Andrea Lekić, ali je Hrvatska zasluženo pobedila".

Kad je već reč o koroni, Ceci Kitić smeta igranje u ovakvim uslovima.

"Pitanje je da li treba igrati rukomet u ovim uslovima, bez pripreme, bez treninga, bez publike!"

Legendarna rukometašica krivicu prebacuje na reprezentativke Srbije koje su slabije odigrale drugi deo meča protiv Hrvatske.

"Nemoguće je da za 11 minuta ne uputimo šut i da u drugom delu damo samo jedan gol spolja. Ovo je dosta kvalitetna i homogena ekipa. Sa Andreom i Draganom Cvijić možemo da igramo na visokom nivou. Verujem u ovu ekipu", otkrila je Ceca, koja smatra da Srbija može na Olimpijske igre.

Kaka je Svetlana Kitić bila na parketu, tribine su bile prepune. Navijači su želeli da gledaju najbolju igračicu sveta, a njoj je motiv davalo čak i prisustvo protivničke publike.

"Sve je ovo jako čudno. Nikad nisam igrala pred praznim tribinama, meni su motiv davali i moji i protivnički navijači", otkrila je Kitić u jutarnjem programu RTS.

(MONDO) 

Pratite "Novosti sport" na Fejsbuku 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)