ALIČE ALBANEZE ZA "NOVOSTI": Atanasijević i Podraščanin su mi u srcu

G. KELIĆ

15. 10. 2020. u 08:38

ALIČE Albaneze (36) je skromna radnica supermarketa u blizini Milana, koja godinama gaji izuzetnu ljubav i privrženost srpskim odbojkašima iz redova italijanske Peruđe, Aleksandru Atanasijeviću i Marku Podraščaninu.

АЛИЧЕ АЛБАНЕЗЕ ЗА НОВОСТИ: Атанасијевић и Подрашчанин су ми у срцу

FOTO: Instagram

Nedavno je postala hit na društvenim mrežama odlukom da na ruci tetovira srce u bojama naše zastave, uz brojeve 14 i 18, koje dvojica odbojkoša nose na dresovima.

- Zajedno sa prijateljicom sam već duže imala ideju za tetovažu. Prvo smo napravile privremenu u znak podrške srpskom timu za vreme olimpijskih kvalifikacija u Bariju 2019. Kasnije smo odlučili da je učinimno trajnom, a brojeve 14 i 18 sam dodala jer osećam posebnu ljubav prema Bati (Atanasijević) i Potketu (Podraščanin). Moja mama uvek kaže da Batu voli kao rođenog sina, tako da je ovo tetovaža i za nju - počinje razgovor za "Novosti" Aliče.

FOTO: Instagram

Na tom kvalifikacionom turniru je, verovatno, bila jedina Italijanka koja nije navijala za svoju zemlju.

- Zastave ne znače ništa, već ljudi. Ja sam rođena i odrasla u Italiji, ali svesna sam da sam nekonvencionalna. Međutim, mnogo mi je važnija naklonost i poštovanje nego bilo šta drugo. Mnogi su mi rekli da moje ponašanje nije u redu, ali iskreno me baš briga za to.

POZIV NA VEČERU

Podraščanin i Aliče FOTO: Instagram

ALIČE nam je rekla da su joj se i Podraščanin i Atanasijević javili pošto su videli njenu tetovažu.

- Nismo još imali priliku da se sretnemo posle tetovaže, ali poslali su mi lepe komentare. Dobila sam mnogo podrške i poruka iz Srbije, neki su me čak pozvali i na večeru.

Aličina ljubav prema odbojci datira još od davnih dana, koju je u detinjstvu jedno vreme trenirala, a sada je zajedno sa majkom Fjorencom najverniji navijač.

- Otkrile smo našu strast i ljubav prema timu iz Peruđe. Imala sam priliku da upoznam Batu i shvatim da je posebna osoba sa velikim srcem, dok mi je Marko omiljeni igrač zbog svojih kvaliteta na terenu. Takođe sam svog mačka nazvala po njemu, zove se MaPo - napomenula je ova nadasve neobična devojka.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri