DRAŠKO Mrvaljević, direktor rukometne reprezentacije Crne Gore dao je skandaloznu izjavu nakon pada Đukanovićevog DPS-a, u kojoj lamentira nad početkom kraja Milovog režima, ali se i gadi "četničkih i srbijanskih" zastava.

Komentari (17)

Miki

04.09.2020. 11:30

Kakvi locjemeri, fasisti ste dio vas postali a hranili ste se u Srbiji pa Srbi su Crnu goru izgradili i ocuvali a neki kvazi milogorci crveni... sram vas bilo nadam se da ce nase sluzbe da sve te teroriste milogorce popisu i da jih uhapse cim predju granicu ili jim mora zabranit ulaz u Srbiju i sve nekretnine oduzet da se to napravit onako ovako samo da zadamo udarac ustasama milogorcima sram jih bilo nek idu u hrvatsku pa prave fasisticku milogorovu crnu goru... sa njima treba mudro i polako obracunati

Rade

04.09.2020. 12:19

Samo neznalici i crvenom Hrvatu moze biti potpuno strana istorijska zastava kraljevine Crne Gore. Kroz par godina ce da se izvinjava i da prica kako je bio zaveden i prisiljen da ovako govori.

Liver

04.09.2020. 13:18

Е несрећниче, погледај ко ти је би пранђед. Теби су стране заставе које се вијоре по Цртној Гори!? Види се колико си писмен и колико познајеш историју Црне Горе и своје поријекло. Жалосно!!!

nikola

04.09.2020. 15:42

g Mrvaljevicu to sto iznosite nije istina pogledajte posteno snimke pa cete vidjeti da je bilo i Crnogorskih zastava jednu sam nosio i ja ja kao Srbin iz Crne Gore mogu da kazem da svim srcem volim moju lijepu Crnu Goru i da sam spreman za istu da dam i zivot a vi ne odricite se svoje vjere zbog privilegija u to ime zelim vam sve najljepse u zivotu kao i vasoj porodic

Usud

04.09.2020. 16:29

Ma djubre jèdno nezahvalno...cuj nepoznate zastave i uzvici...djubre jedno ,sto ti nisu bili nepoznati i gadni kad si godinama mlatio pare u Srbiji koja te hranila. Ne presao nikad nasu granicu u svom zivotu.Crkni u CG.

SRB IN

05.09.2020. 11:59

Шта се чудите сви су они такви, док су у Србији мед и млеко зарад функција, чинова и станова, а када сиђу до монтенегра прво избаце екавицу, па онда крене пљувачина по свему што је Српско. Није ово од данас ни од јуче, него смо се ми правили слепи.