POZNATI RUKOMETAŠ KUKA ZBOG MILOVOG PADA! Mrvaljević izgradio karijeru u Srbiji, a sada mu smetaju trobojke!

Novosti online

04. 09. 2020. u 10:56

DRAŠKO Mrvaljević, direktor rukometne reprezentacije Crne Gore dao je skandaloznu izjavu nakon pada Đukanovićevog DPS-a, u kojoj lamentira nad početkom kraja Milovog režima, ali se i gadi "četničkih i srbijanskih" zastava.

ПОЗНАТИ РУКОМЕТАШ КУКА ЗБОГ МИЛОВОГ ПАДА! Мрваљевић изградио каријеру у Србији, а сада му сметају тробојке!

Foto: N. Paraušić

- Ideja za koju sam živeo i za koju bih sutra poginuo nestaje u masi tuđih i nama stranih zastava i usklika. Momci, sve ono za što smo živeli, radili i sanjali i ideju koja je meni, a siguran sam i vama, bila nešto najsvetije - juče smo predali onima protiv kojih smo se najviše borili i od kojih smo se najviše plašili - rekao je bivši rukometaš koji je celu karijeru izgradio u Srbiji igrajući za Sintelon iz Bačke Palanke.

- Ne mogu da vam opišem stanje i nemoć koju osećam kao Crnogorac, čovek koji voli svoju zemlju dok gledam kako nestaje nešto meni najsvetije što postoji - rekao je Mrvaljević, i naglasio da ovo više nije njegova Crna Gora, i da "samo čeka momenat kad će trijumfalno da ušetaju u manastir i definitivno proglase pobedu njihove ideje i nestanak nečega što smo poslije sto godina uspeli da povratimo".

- Braćo Crnogorci, volio bih da grešim i u suzama se iskreno nadam, ali ono što vidim je nešto što ja ne poznajem i nikad neću moći da prihvatim i da živim sa tim. Da me neko pogrešno ne shvati, ne radi se o DPS-u, Milu, radi se o masi ljudi sa četničkim i srbijanskim zastavama svuda po Crnoj Gori, nema "krstaša", nema naše zastave, nema "gaetuše". 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (17)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista