DUBL SKUL BEZ POLUFINALA: Aleksandar Beđik i Matija Rajković boriće se za plasman od 13. do 18. mesta na EP u veslanju u Segedu

S. K.

26. 04. 2024. u 14:35

ALEKSANDAR Beđik i Matija Rajković nisu uspeli da ponove podvig Jovana Arsić u skulu i Dušana Slavnića i Viktora Pivača u dvojcu bez kormilara na EP u veslanju u Segedu. Oni su u repesažu, u borbi za polufinale, osvojili peto mesto, tako da će morati u C finalu da se bore za plasman od 13. do 18. mesta.

ДУБЛ СКУЛ БЕЗ ПОЛУФИНАЛА: Александар Беђик и Матија Рајковић бориће се за пласман од 13. до 18. места на ЕП у веслању у Сегеду

Foto: EPA-EFE/ ANDREJ CUKIC

U subotu će u polufinalu Slavnić i Pivač u dvojcu bez kormilara pokušati da izbore nedeljno A finale. U suprotnom u B finalu će se boriti za plasman od 7. do 12. mesta.

Medalju će u nedelju pokušati da napadne Jovana Arsić, koja je juče izborila finale u skifu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)