ZEVZDI TREBA ČUDO ZA PROLAZ DALJE: Poraz "crveno-belih" od Juga u četvrtfinalu Evrokupa

Novosti online

09. 04. 2024. u 21:29

Vaterpolisti Crvene zvezde doživeli su težak poraz od ekipe Juga u Dubrovniku rezultatom 15:9 (5:1, 5:3, 1:2, 4:3) i imaju jako težak zadatak u revanšu koji je na programu 27. aprila u Beogradu.

ЗЕВЗДИ ТРЕБА ЧУДО ЗА ПРОЛАЗ ДАЉЕ: Пораз црвено-белих од Југа у четвртфиналу Еврокупа

Foto: Profimedia

Od samog starta domaći su dominirali u bazenu i već posle prvog poluvremena bilo je jasno da će izabranici Aleksandra Filipovića doživeti težak poraz. Na kraju je Jug stekao kapitalnu prednost pred revanš, a "crveno-belima" će trebati čudo u Beogradu da bi uspeli da se plasiraju u sledeću rundu.

Kod pobednika su se istakli Marko Žuvela, Serhi Kabanjas i Maro Joković sa po tri pogotka, dok su kod Crvene zvezde efikasniji od ostalih bili Mihajlo Ivanović, Miloš Vukićević, Ivan Basara sa po dva.

U ostalim mečevima, Vuljagmeni je pobedio Primorje iz Rijeke sa 14:9, Steaua je na svom bazenu poražena od Sabadelja sa 6:5, dok je Špandau kao gost pobedio Savonu sa 11:10.

BONUS VIDEO: SPASILAC: Ovako je Katai doneo pobedu Zvezdi protiv Radnika u Surdulici

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave