KRENULE PRIPREME ZA VELIKO TAKMIČENJE: Ženska rvačka reprezentacija Srbije na Divčibarama brusi formu

Tanjug

09. 04. 2024. u 12:04

ŽENSKA rvačka reprezentacija Srbije na Divčibarama se priprema za predstojeća evropska prvenstva u juniorskoj i kadetskoj konkurenciji.

КРЕНУЛЕ ПРИПРЕМЕ ЗА ВЕЛИКО ТАКМИЧЕЊЕ: Женска рвачка репрезентација Србије на Дивчибарама бруси форму

FOTO: RSS

Treneri ženskog nacionalnog tima Dalibor Perović i Gadir Zahabi okupili su 15 rvačica uzrasta do 17 i 20 godina.

Na pripremama su: Iva Dragović, Maša Perović, Jovana Radivojević, Nataša Vuković, Emilija Jakovljević, Tunde Kontra, Evelin Ujhelji, Ivana Gajić, Jana Petrović, Milica Sekulović, Milana Mitrović, Anđela Cvetković, Habi Orši, Gabriela Berkec i Lena Ećimović.

- Sa pripremama smo počeli u Moldaviji, gde smo bili 14 dana, a zatim smo imali prvu proveru na seniorskom turniru Dan Kolov i Nikola Petrov u Sofiji gde smo osvojili dve srebrne medalje. Odličjima su se okitile Maša Perović u kategoriji do 65 kg i Fani Nađ u kategoriji do 72 kg - istakao je Perović i dodao:

- Na Divčibarama imamo zaista vrhunske uslove za rad i tu ćemo boraviti do 13. aprila, a sjajna je stvar što su sa nama i rvačice iz Rumunije i Hrvatske, pa imamo izvanrednu priliku za kvalitetan sparing.

Potom se oglasio i Dalibor Perović.

- Posle priprema na Divčibarama putujemo za Budimpeštu gde ćemo učestvovati na međunarodnom turniru za juniorke, a potom ostajemo u njihovom trening kampu gde će takođe biti nekoliko selekcija i odlična prilika za kvalitetan trening. Ove godine u fokusu su nam učešća na evropskim prvenstvima, tako da formu tempiramo upravo za ta takmičenja i nadamo se dobrim rezultatima - konstatovao je Perović.

On ne krije da su ambicije sa ovom generacijom rvačica velike.

- Očekujemo osvajanje jedne ili dve medalje. Iskreno se nadamo da je taj cilj ostvariv, a to bi zaista bio veliki uspeh - zaključio je Perović.

BONUS VIDEO: ERUPCIJA ODUŠEVLjENjA: Ovako je Katai dao gol za Zvezdu protiv Radnika

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)