TODOROVIĆ NA METI LJUTOG RIVALA: Naš odbojkaš verovatno napušta Radom i navodno pregovara sa Lublinom

S. K.

13. 03. 2024. u 20:50

VUK Todorović je u centru poljske odbojkaške javnosti. Tehničar Srbije, kapiten i ideolog igre Radom, kao pišu tamošnji mediji je blizu dogovora sa Lublinom. Priča o mogućem transferu dobija na značaju kada se zna da je Radom poslednji na tabeli sa pet pobeda i 15 bodova, a Lublin pretposlednji sa pet pobeda i četiri boda više. Obe ekipe se bore za opstanak u "Plus ligi", a sastaće se i u poslednjem kolu. Kod Poljaka poslednji tim na tabeli se seli u niži rang.

ТОДОРОВИЋ НА МЕТИ ЉУТОГ РИВАЛА: Наш одбојкаш вероватно напушта Радом и наводно преговара са Лублином

ossrb

Inače, poljski mediji ističu da je Todorović dobrim partijama skrenuo pažnju na sebe. Radom je proradio poslednjih nedelja, pre neki dan su u 25. kolu pobedili Čestahovu sa 3:0. Vuk je doneo ekipi 2 poena i dosta pomogao Nikoli Meljancu da upiše 19 poena. Očito je da su Todorović i Meljanac najvažniji odbojkaši Radom, u njegovoj borbi za opstanak.

Ne zaboravimo da je Meljanac četvrti napadač (350 poena) i šesti poenter (387) "Plus lige".

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)