GVOZDENI MAJK IZLAZI IZ PENZIJE: Tajson se vraća u ring, zakazao meč sa poznatim jutjuberom (VIDEO)

Novosti online

08. 03. 2024. u 09:47

Jedna od zanimljivijih vesti stiže iz Amerike, a to je da je jedan od najboljih boksera svih vremena Majk Tajson potvrdio borbu sa poznatim jutjuberom Džejkom Polom.

ГВОЗДЕНИ МАЈК ИЗЛАЗИ ИЗ ПЕНЗИЈЕ: Тајсон се враћа у ринг, заказао меч са познатим јутјубером (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Naime, jutjub zvezda je tražila meč, a Tajson je na iznenađenje mnogih ovaj izazov i prihvatio. Prethodno, Pol je napravio uspeh protiv Rajana Bourlanda, a ima skor od devet pobeda i jednog poraza iz deset mečeva, od čega čak šest nokauta.

Meč je zakazan za 20. jul ove godine, održava se na "AT&T Stadionu" u Teksasu, a prenos će biti obezbeđen na poznatoj striming platformi Netfliks.

Meč je zakazan za 20. jul ove godine, održava se na "AT&T Stadionu" u Teksasu, a uživo prenos će biti obezbeđen na poznatoj striming platformi Netfliks. Tajson važi za jednog od najboljih boksera ikada, a u karijeri ima skor od 50 pobeda, šest poraza i dva nerešena rezultata u ukupno 58 mečeva

Gvozdeni Majk Tajson važi za jednog od najboljih boksera ikada, a u karijeri ima skor od 50 pobeda, šest poraza i dva nerešena rezultata u ukupno 58 mečeva.

Binus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024