ŠAMPION SE OGLASIO O MOGUĆEM PRELASKU U MERCEDES: Maks poštuje ugovor

S. R.

07. 03. 2024. u 15:02

Trostruki svetski šampion Formule 1 Maks Ferštapen izjavio je da nema razloga da napusti Red Bul, uprkos sukobu između Josa Verštapena i Kristijana Hornera.

ШАМПИОН СЕ ОГЛАСИО О МОГУЋЕМ ПРЕЛАСКУ У МЕРЦЕДЕС: Макс поштује уговор

Foto: Profimedia

- Srećan sam u Red Bulu. Sve dok imamo dobre rezultate, neću imati razloga da odem. Uvek ću poštovati ugovor - izjavio je Verštapen.

Od kada je Luis Hamilton potpisao ugovor sa Ferarijem od 2025, mediji spekulišu kako bi Verstapen mogao da zauzme njegovo mesto u Mercedesu.

I pored 21 pobede na prošlogodišnje 22 trke, Red Bul ima unutrašnjih problema u ekipi, pošto je Horner optužen za "neprikladno ponašanje", a nakon interne istrage i oslobođen optužbi.

Nekoliko sati nakon pobede sina u subotu u prvoj trci sezone u Bahreinu, Jos Verštapen je kritikovao Hornera.

- Postoji tenzija u timu, sve dok je on na mestu šefa ekipe. Tim rizikuje da se raspadne. Ne može ovako da se nastavi. Eksplodiraće - izjavio je Jos Verštapen za britanski Dejli Mejl.

- Važno mi je da se ne mešam u sukob. U Bahreinu to nije uticalo na učinak tima. Ostajem fokusiran na svoj posao, da budem dobar na stazi - rekao je Verštapen.

Na pitanje da li deli mišljenje svog oca i da li može da nastavi da radi sa Hornerom, Maks Verštapen je rekao da je fokusiran samo na rezultate tima.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu