RALF ŠUMAHER KRITIČAN: Ne verujem da će Ferštapen ostati do kraja sezone

Novosti online

07. 03. 2024. u 16:35

Stručnjak za Formulu 1, Ralf Šumaher, upozorio je Red Bul da bi Maks Ferštapen mogao da napustim tim u sred sezone.

РАЛФ ШУМАХЕР КРИТИЧАН: Не верујем да ће Ферштапен остати до краја сезоне

Foto: Profimedia

Budućnost Holanđanina nikada nije bila neizvesnija zbog sukoba njegovog oca i menadžera sa šefom tima, Kristijanom Hornerom, pred ovogodišnju Veliku nagradu Saudijske Arabije.

Ferštapen je zahtevao da Horner bude otpušten i šef Red Bula nije dobio potpunu podršku od Ferštapena juniora, što je pokrenulo glasine da bi mogao preći u Mercedes. Srebrne strele traže zamenu za Luisa Hamiltona naredne sezone, a šef tima Toto Volf se sastao sa Josom na Velikoj nagradi Bahreina.

Aktuelni šampion ima ugovor sa Red Bulom do 2028. godine, ali je u ugovor dodata klauzula o prekidu koja bi mu omogućila da ranije ode. Ralf Šumaher, brat legendarnog vozača Formule 1, Mihaela Šumahera, veruje da bi trostruki svetski prvak čak mogao napustiti trenutni tim pre kraja sezone.

- Mislim da je načinjena nepopravljiva šteta u odnosu između Ferštapena i "tabora Horner". Zato mislim da je sve moguće u ovom trenutku. Takođe mislim da bi Maks mogao da napusti Red Bul pre kraja godine. Bilo je promena timova i usred sezone ranije - rekao je Šumaher.

Bonus video KLADIONIČARSKE PRIČE: Kako je to sve izgledalo nekada

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori