SA NAVIJAČIMA DO POBEDE: Vaterpolisti Novog Beograda u prvom kolu četvrtfinalne grupe A Lige šampiona sutra dočekuju splitski Jadran

S. K.

07. 03. 2024. u 12:22

POČINjE bitka za Fajnal-for Lige šampiona. Vaterpolisti Novog Beograda u prvom kolu četvrtfinalne grupe A sutra (19.45) na svom bazenu dočekuju splitski Jadran, u čijim su redovima šestorica igrača koji su Hrvatskoj doneli titulu prvaka sveta. Tu je i Luka Bukić, koji je zbog povrede propustio SP. Ipak, naš prvak je na papiru kvalitetniji.

СА НАВИЈАЧИМА ДО ПОБЕДЕ: Ватерполисти Новог Београда у првом колу четвртфиналне групе А Лиге шампиона сутра дочекују сплитски Јадран

miloš vukadinović

Starteg Novobeograđana Živko Gocić ističe da nisu u lakoj situaciji, jer je većina igrača igrala za svoje selekcije na EP i SP. Podsetio je da su se uoči sezone pripremali za Splićanima, da znaju njihove vrlike i mane.

- Oni možda ovaj meč dočekuju u malo boljem raspoloženju, jer je veliki deo njihove ekipe učestvovao u osvajanju evropskog srebra i svetskog zlata sa reprezentacijom Hrvatske, pa će sigurno biti motivisani da nastave u tom pobedničkom ritmu. Ipak, ukoliko budemo dalo svoj maksimum imamo velike šanse za pobedu. Respektujemo ih, ali uz podršku publike možemo da se nadamo dobrom rezultatu - naglašava Gocić.

U grupi su još Pro Reko i Marsej, a prve dve idu na F4, od 5. do 7. juna na Malti.

- Svaka utakmica u ovoj drugoj fazi LŠ nam je jako bitna,jer je važan svaki bod za ono što želimo i zašta se spremamo, a to je F4 - podvlači Nikola Jakšić.

Raspored

PRVO kolo - Grupa A, petak: Novi Beograd - Jadran ST (19.45), Pro Reko - Marselj (Prlainović, 18.00). Grupa B, subota: Barseloneta - Breša (Lazić, 12.30), Ferencvaroš (Mandić) - Olimpijakos (20.30).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

HITAN PRIJEM: Srđan Đoković primljen u Urgentni centar!