BITKA ZA LEONA: Italijanska Peruđa pokušava da zadrži, a evo ko daje sve od sebe da dovede sjajnog Kubanca

S. K.

03. 03. 2024. u 17:48

VILFREDO Leon je već sada najveća zvezda prelaznog roka. Najboljem evropskom odbojkšu ističe ugovor sa Peruđom i poljski klubovi, za čiju reprezentaciju već godina igra, pokušavaju da ga privole u svoje redove.

БИТКА ЗА ЛЕОНА: Италијанска Перуђа покушава да задржи, а ево ко даје све од себе да доведе сјајног Кубанца

Foto Profimedia

Italijanski mediji pišu da su Poljaci sigurni u dolazak prve zvezde čete Nikole Grbića. Leonov menadžer je na finalnom turniru Kupa Poljske, razgovara sa klubovima, a prema pisanju poljskih medija traži se način da Leon ima godišnju platu od 700.000 evra. Zato se pominju Zaksa, Lublin, Aluron čiji je predsednik Baran priznao da je razgovarao sa Leonovim agentom.

- Nisam bio jedini koji je imao sastanak sa Leonovim menadžerom. Verujem da će za dve nedelje biti sve jasno - rekao je poljskim medijima Baran.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UBIJEN ALEKSANDR PELEŠENKO: Dvostruki šampion Evrope poginuo u Ukrajini