TUGA U KIKINDI: Preminuo bivši vaterpolista Srđan Komluški

R. Š.

01. 03. 2024. u 22:15

Javnost u Kikindi, posebno sportskoj, rastužila je vest da je posle duže borbe sa posledicama oboljenja srca i moždanog udara preminuo Srđan Komluški (57), nekada uspešni igrač Vaterpolo kluba „Žak“.

ТУГА У КИКИНДИ: Преминуо бивши ватерполиста Срђан Комлушки

Foto: Privatna arhiva

Za ovu ekipu u bazenu je prvi put nastupio sa svega 15 godina, a kasnije je dugo godina uspešno igrao na poziciji centra. Kada je završio igračku karijeru jedno vreme bio je i trener u ovom klubu, čija je tradicija duga 70 godina.

- Najmanje dvadesetak godina njegovog života vezano je za vaterpolo. Ostavio je veliki trag u istoriji „Žak-a“ - pričaju njegovi prijatelji koji su ga zvali Bob.

Javnosti je bio poznat i kao vrlo vredan čovek i uspešan u privatnom poslu. Kada se sasvim oprostio od sporta, uspešeno se bavio stočarstvom. Imao je govedarsku farmu u Vincaidu kod Kikinde, koju je zatvorio kada su mu dijagnostikovana oboljenja srca. Poslednjih godina na istom imanju posvetio se pčelarstvu.

Foto: Privatna arhiva

Srđan Komluški - prerani odlazak

Osim kao sporista i privrednik, simpatije javnosti pobrao je i pre nekoliko godina odnosom prema porodici. Još se prepričava kako je na koncertu Džibonija u Novom Bečeju, pored Tise romantično javno ponovo zaprosio suprugu sa kojom je tada već desetak godina bio u braku u kojem su dobili ćerku i sina.

Poslednji ispraćaj Srđana Komluškog biće u subotu, 2. marta, u 14 sati, na Mokrinskom groblju u Kikindi.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu