SPEKTAKL U „SLANOJ BARI“: Rukometaši Vojvodine dočekuju nemački Flenzburg

S.B.

19. 02. 2024. u 13:09

RUKOMETAŠI Vojvodine večeras (18.45) u utakmici drugog kola top 16 faze Lige Evrope, koja će po svemu biti spektakularna, u svojoj dvorani „Slana bara“, dočekuju jednu od najjačih svetskih ekipa, nemački Flenzburg.

СПЕКТАКЛ У „СЛАНОЈ БАРИ“: Рукометаши Војводине дочекују немачки Флензбург

S.B.

Novosađani ističu da će taj duel biti zapravo praznik rukometa u njihovom gradu, i da će oni dati sve od sebe da tome maksimalno doprinesu. S druge strane, ne zanose se i ne zavaravaju se mnogo da će biti u prilici da ravnopravno priprete velikanu, ali jednako tako obećavaju da će se, što uvek i čine, istinski boriti za svaku loptu pred punim tribinama. - Ne znam da li je kod nas u istoriji ikada gostovala jača ekipa- kaže Boris Rojević, trofejni trener Vojvodine.- Pa to je tim satkan od domaćih i reprezentativaca skandinavskih zemalja, koji pokrivaju svaku poziciju na terenu. Oni mogu nas, ali i druge da pobede kad god hoće i koliko hoće, što pokazuju na terenima. Recimo samo da su Silkeborg, sjajnog predstavnika Danske, nadigrali sa 10 golova razlike.

Novosađani i ne pomišljaju na predaju i ističu da će dati sve od sebe da pokušaju da priprete.

- Biće to zaista utakmica za uživanje, bez imperativa, da se borimo da izgubimo sa što manjom razlikom od jedne među pet najboljih ekipa na planeti. Ne ističemo belu zastavu, ali, nije realno, iako se čuda dešavaju- zagonetan je Rojević.

Povređeni

Novosađani će nastupiti u kombinovanom sastavu, s obzirom na to da su četvorica standardnih igrača, Miljan Vukovljak, Milan Milić, Vukašin Vorkapić i Stefan Dodić, van stroja zbog povreda. - Suvišno je govoriti da je izostanak tih igrača za nas ogroman hendikep, ali šansu će svakako dobiti mladi - kaže trener Rojević.

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)