OGLASILA SE MARIJA VUKOVIĆ: Nazvala crnogorskog orla kokoškom, pa morala da se izvinjava

Novosti online

29. 01. 2024. u 14:57

ATLETIČARKA Marija Vuković osvojila je brojne medalje za Crnu Goru, ali se sada nalazi na meti ozbiljnih napada zbog jednog nepromišljenog poteza.

ОГЛАСИЛА СЕ МАРИЈА ВУКОВИЋ: Назвала црногорског орла кокошком, па морала да се извињава

Foto: EPA

Marija, koja je Srpkinja iz Knina, ali nastupa za Crnu Goru, došla je u centar pažnje javnosti kada je orla sa zastave ove zemlje nazvala kokoškom.

Usledilo je i njeno javno izvinjenje zbog tog poteza:

- Duboko se izvinjavam zbog svoje nepromišljene izjave tokom snimanja serijala "Igram svoju igru". Namera mi nije bila da povredim ničije osećaje, niti da unizim grb zemlje kojoj sa ponosom pripadam. Nadam se da ćete oprostiti ovaj nepromišljeni trenutak zbog kojeg se duboko kajem.

- Možete da me osuđujete, zbog moje brzopletosti i onog što sam izgovorila. Na to imate svako pravo. I priznajem da kao sportista imam veću odgovornost prema izgovorenoj reči. Ali u jedno budite sigurni - nikada ne bih ni pomislila, a kamoli namerno unizila grb i zastavu svoje zemlje. A Crna Gora jeste moja zemlja. Unižavajući nju, unizila bih i sebe.

- Nastaviću i dalje punim srcem da skačem za Crnu Goru, onako kako sam to uvek i radila! A jedini cilj koji trenutno imam pred sobom je da predstavljam našu zemlju na Olimpijskim igrama u Parizu i nadam se učinim sve vas ponosnim - poručila je Marija uz fotografiju sa zastavom Crne Gore.

BONUS VIDEO: Top 10 najboljih poentera u NBA

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)