BURAN REMI ZVEZDE I ŽELEZNIČARA: Crveno-bele rukometašice bez pobede u Inđiji

S. K.

27. 01. 2024. u 22:57

DA je Dunja Tabak bila preciznija u poslednjoj sekundi mogla da šokira rukometašice Crvene zvezde. Na kraju, derbi 12. kola u Inđiji između Železničara i crveno-belih okončan je miroljubivo - 18:18 (10:8).

БУРАН РЕМИ ЗВЕЗДЕ И ЖЕЛЕЗНИЧАРА: Црвено-беле рукометашице без победе у Инђији

FOTO: Tanjug/AP

Utakmica je bila puna preokrekta. Beograđanke su u prvom poluvremenu poveli sa 7:4, da bi domaće rukometašice serijom 6:0 preokrenule na 10:8. U nastavku su gošće ponovo vodile sa 14:12, ali su igračice vratile prednost od jednog gola. Ipak, do kraja se igralo gol za gol, pa je podeljen plen. U Železničaru su odskočile Dunja Tabak i Una Obrenović sa pet golova, a kod Zvezda je blistala Leposava Glušica sa devet pogodaka.

PAROVI 12. kola Superlige za rukometašice: Jagodina - Radnički 30:21. Subota: Vojvodina - Medicinar 36:28, Železničar - Crvena zvezda 18:18, Bekament - Napredak 26:25. Nedelja: Mladost - Naisa (18.00).

TABELA: Jagodina 21, C. zvezda 19, Železničar 17, Naisa 13, Mladost 13, Medicinar 12,Bekament 11, Radnički 6, Napredak 3, Vojvodina 3 boda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024