RADNIČKI ODUVAO PARTIZAN: Kragujevčani u derbiju 14. kola Superlige odbojkaša preslišali crno-bele

S. K.

27. 01. 2024. u 22:09

DERBI na papiru. Odbojkaši Radničkog su daleko lakše nego što su očekivali u derbiju 14. kola Superlige u svom "Jezeru" nadigrali Partizan sa 3:0 (25:19, 25:15, 25:23).

РАДНИЧКИ ОДУВАО ПАРТИЗАН: Крагујевчани у дербију 14. кола Суперлиге одбојкаша преслишали црно-беле

FOTO: OSS

Kod Kragujevčana raspoloženi su bili Dejvid Krastev sa 23 i Vuk Ivanković sa 11, dok je kod crno-belih odskočio Luka Tadić sa 17 poena.

- Reklo bi se da je bilo lako, ali nije bilo tako. Ekipa Partizana u prošlosti nam je pravila najviše problema. Večeras su igrali bez dvojice važnih igrača, ali može se reći da smo sada kvit pošto smo i mi u Beogradu bili oslabljeni. Čeka nas par utakmica kod kuće, nadam se da ćemo nastaviti sa pobedama - istakao je za sajt liga.ossrb.org bloker Radničkog Vuk Ivanković.

PAROVI 14. kola BPŠ Superlige za odbojkaše: Ribnica - Takovo 2:3, Spartak SU - Karađorđe 3:0. Subota: Radnički - Partizan 3:0, Jedinstvo SP - Ml. radnik 1:3, Vojvodina - Niš 3;0. Sreda, 31. januar: Borac - Crvena zvezda (18.00).

TABELA: C. zvezda 10 pobeda, Radnički 10, Vojvodina 10, Partizan 9, Karađorđe 8, Niš 8, Takovo 7, Spartak SU 7, Ribnica 5, Ml. radnik 4, Jedinstvo SP 3,  Borac Starčevo 1.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)