ĐERONA: ''Verujem u ovaj tim, i dalje imamo dosta toga da pokažemo''

Filip Milošević

15. 01. 2024. u 13:53

SELEKTOR muške rukometne reprezentacije Srbije Antonio Đerona izjavio je danas u Minhenu da će njegov tim ići na pobedu protiv Crne Gore u poslednjem, trećem kolu grupe C na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

ЂЕРОНА: Верујем у овај тим, и даље имамо доста тога да покажемо

Foto: Profimedia

Srbija je u prvom kolu EP odigrala nerešeno sa Islandom, 27:27, a sinoć je poražena od Mađarske 28:27. Plasman u narednu fazu EP izboriće po dve najbolje plasirane selekcije iz svake grupe.

Prvo mesto na tabeli grupe C drži Mađarska sa četiri boda, a ova selekcija je već izborila plasman u narednu fazu kontinentalnog šampionata.

Island je drugi sa tri boda, a Srbija je treća sa jednim poenom. Crna Gora je poslednja bez bodova i nema nikakve šanse za plasman u narednu fazu EP.

- Noć je bila vrlo kratka. Do tri sata sam gledao i analizirao našu utakmicu protiv Mađarske pokušavajući da pronađem razloge zašto nismo bili na očekivanom nivou. Na kraju, kao što smo i očekivali u ovako ujednačenoj grupi, svi dueli su teški i nema lakog protivnika. U svim susretima odlučuju detalji - rekao je Đerona, prenosi zvanični sajt RSS.

Utakmica između Srbije i Crne Gore biće odigrana sutra od 18 sati u Minhenu.

- I dalje imamo dosta toga da pokažemo. Odbrana je bila na visokom nivou u obe utakmice, iako smo juče primili više od deset golova sa pozicije pivota. Međutim, u napadu ne pronalazimo tako lako sebe. Igramo protiv veoma agresivne ekipe, posebno u odbrani. Golman Nebojša Simić je u odličnoj formi, ali ja verujem svojoj ekipi. Na nama je da pobedimo sa dovoljno golova razlike i čekamo rasplet u drugoj utakmici, što je naša poslednja prilika za odlazak u Keln - istakao je selektor Srbije.

U drugom meču trećeg kola grupe C sutra od 20.30 časova igraće Mađarska i Island.

BONUS VIDEO: OD PRVE DO DESETE TITULE: Sva Novakova pobednička finala Australijan opena

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!