A U ZAGREBU... Puna crkva srpskih sportskih zvezda (FOTO)

Novosti online

06. 01. 2024. u 22:48

Srpski vaterpolisti, stručni štab i predstavnici Vaterpolo saveza Srbije, prisustvovali su na Badnje veče večernjoj službi u Sabornom hramu Srpske pravoslavne crkve u Zagrebu.

А У ЗАГРЕБУ... Пуна црква српских спортских звезда (ФОТО)

FOTO: Vaterpolo savez Srbije

U prepunom hramu administrator Eparhije Zagrebačko-Ljubljanske i episkop buenosairski i južno-centralnoamerički Kiril je poželeo vernicima srećan Badnji dan i Božić.

Pojava vaterpolista Srbije je pozdravljena od strane prisutnih predstavnika srpskog naroda koji su poželeli uspeh našoj reprezentaciji na Evropskom prvenstvu koje je u toku. 

Po završetku službe, vaterpolo selekcija je bila gost na prijemu u prostorijama crkve kojoj su prisustvovali brojni predstavnici Srba u Hrvatskoj. Vaterpolistima je puno uspeha poželela i Jelena Milić, ambasador Srbije u Hrvatskoj.

Podsetimo, Srbija je za sada odigrala samo jedan meč, deklasirala je Izrael sa 22:1, a slede joj utakmice sa Nemačkom (nedelja, 7. januara, od 19 časova) i Maltom (utorak, 9. januar, isti termin). 

BONUS VIDEO: Nestvarno - ovo su Rusi zasvirali kada su fudbaleri Zvezde izašli na teren u Sankt Peterburgu

 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)