SA NAVIJAČIMA DO FINALA: Odbojkaši Vojvodine u revanš utakmici polufinala Kupa Srbije eliminisali branioca trofeja, Partizan

S. K.

28. 12. 2023. u 12:32

ODBOJKAŠI Vojvodine su još jednom bili kobni za Partizan. Novosađani su crno-bele primorali da se oproste i od drugog trofeja u ovoj sezoni. Posle trijumfa u Superkupu puleni Marka Narančića su u revanšu polufinala Kupa Srbije sa trona skinuli Beograđane - 3:2 (25:16, 23:25, 20:25, 25:23, 15:13). Crveno-beli su i u prvom meču slavili sa 3:2.

СА НАВИЈАЧИМА ДО ФИНАЛА: Одбојкаши Војводине у реванш утакмици полуфинала Купа Србије елиминисали браниоца трофеја, Партизан

ok vojvodina

Za trofej Kisić i drugovi boriće se sa Mladim radnikom, koji je zahvaljujući poen-količniku eliminisao Radnički.

U prepunoj maloj dvorani SPENS-a viđen je dramatičan okršaj. Vojvodina je u brišućem letu dobila prvi set, ali je branilac trofeja preokrenuo na 2:1. U četvrtom setu domaćin se vratio i posle velike borbe uspeo je da izbori taj-brejk, u kojem je treću meč-loptu pretvorio u veliko slavlje.

- Ne znam odakle bih počeo, sjajna atmosfera ovde kod nas na Spensu, došlo je puno ljudi da nas podrži. Iako smo počeli jako utakmicu, taj prvi set smo pregoreli pa je došlo do pada u našoj igri. Presrećan sam što smo uspeli da se u četvrtom i petom setu povratimo. Čestitao bih momcima, treneru i idemo u finale da završimo posao - istakao je za sajt liga.ossrb.org primač Vojvodine Lazar Bajandić.

Impresioniran pobedom bio je i trener Vojvodine Marko Narančić:

- Teška i neizvesna utakmica. Prvi set smo otvorili dobro, potom mali pad u prijemu, oni su se podigli na servisu i mi nemamo taj igrački potencijal da igramo sa takvim prijemom. Posle toga smo pronašli energiju, vratili se u četvrtom setu, a peti uz pomoć ove divne publike da prelomimo. Za nas sjajan rezultat i idemo u finale po trofej.

Trofej Milanoviću

PRE početka utakmice potpredsednik OSS Petar Bogunović je Novosađaninu Matiji Milanoviću uručio pehar za najboljeg mladog igrača u izboru OS Srbije.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)