POBEDA, PA PORAZ OD HRVATA: Srpska juniorska rukometna reprezentacija upisala trijumf i neuspeh

Novosti online

22. 12. 2023. u 17:49

PRVO su se radovali Srbi, a onda Hrvati. Naša muška juniorska rukometna reprezentacija je u Ivanić gradu u četvrtak veče savladala treću reprezentaciju sveta sa 36:27 (18:14), a onda je u petak pre podne izgubila - 22:27 (8:14).

ПОБЕДА, ПА ПОРАЗ ОД ХРВАТА: Српска јуниорска рукометна репрезентација уписала тријумф и неуспех

FOTO: Tanjug/AP

U prvom duelu blistali su Ognjen Cenić sa 10 i Filip Milovanović sa sedam golova, a u drugom najefikasniji je bio Leo Feješ sa pet pogodaka.

- Prvo okupljanje ove generacije proteklo je u sjajnoj atmosferi. Drago mi je što su momci disali kao jedan i pored sjajnih igračkih sposobnosti, pokazali ogromnu želju da predstave svoju zemlju na najbolji mogući način. To je nešto što će odlikovati ove momke u budućnosti i ceo stručni štab. Utakmice sa Hrvatskom, trećom selekcijom na svetu, su nam dale jasne smernice šta smo dobro uradili, a na čemu još treba da radimo. Ova reprezentacija će rasti svakim narednim okupljanjem, u to nema sumnje - istakao je za sajt RSS član stručnog štaba Petar Žujović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana