ZA TITULU OD MARTA: Prvi deo Superlige vaterpolista završen, poznato kad se nastavlja

S. K.

26. 11. 2023. u 22:40

ZAVESA na prvi deo Superlige za vaterpoliste spuštena je preksinoć. Ostalo je da se idućeg vikenda, 2. i 3. decembra odigra F4 Kupa Srbije pa da klubovi zbog obaveza reprezentacije, koju u januaru očekuje EP u Hrvatskoj,a u februaru SP u Dohi odu na odmor. Šampionat u grupi za plasman od 1. do 6. mesta nastavlja se 2. marta, dok grupa za plasman od 7. do 12. mesta kreće 17. februara.

ЗА ТИТУЛУ ОД МАРТА: Први део Суперлиге ватерполиста завршен, познато кад се наставља

miloš vukadinović

Kako se prenose bodovi iz prvog dela šampionata u grupi za plasman od 1. do 6. mesta prvi je Novi Beograd sa 12 poena. Druga je Crvena zvezda sa 11, treći Radnički sa 7, četvrt Šabac sa 5, peti Partizan sa 1 i šesti NBG vukovi sa 0 bodova. U grupi sa plasman od 7. do 12. mesta vodi Valis 12, ispred Proletera 10, Vojvodine 6, Naise 4, Starog grada 2 i Taša 2 boda.

Prve četiri ekipe boriće se u plej-ofu za titulu. Igra se na dve pobede, polufinale je 30.aprila, 8. i eventualno 11. maja. Finale je 18, 25. i eventualno 29. maja.

Ekipe će razigravati i za 3, 5, 7, 9. i 11. mesto. U plej-autu sa 11. i 12. ekipa sastaju sa prvom i drugom iz Prve A lige.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)