FIVB ŽELI VIŠE IGRAČA NA OLIMPIJSKIM IGRAMA: Svetska odbojkaška federacija bi da pregovara sa MOK-om

Novosti online

01. 11. 2023. u 22:40

BRAZILSKI portak "Volei" je pre nekoliko dana najavio da su mogući razgovori Svetske odbojkaške federacije (FIVB) i Međunarodnog olimpijskog komiteta o broju igrača na koje može da računa jedna selekcija na Igrama. Naime, na svim takmičenjima, osim na LOI treneri mogu da povedu 14 igrača, dva više nego na olimpijskom turniru.

ФИВБ ЖЕЛИ ВИШЕ ИГРАЧА НА ОЛИМПИЈСКИМ ИГРАМА: Светска одбојкашка федерација би да преговара са МОК-ом

FOTO: Profimedia

Zato čelnici FIVB pokušavaju da započnu razgovore sa MOK na tu temu. Prema pisanju brazilskih medija svaka reprezentacija bi u Brazil povela 14 igrača, ali bi za meč mogla da prijavi 12.

- Ako je ta glasina talna, to bi bilo sjajno! Nisam još ništa čuo o tome, ali bi takvo rešenje svakako bilo od koristi. Iskreno, ne znam zašto MOK i FIVB nisu ranije počeli da razgovaraju na tu temu - rekao je za poljske medije selektor belo-crvenih Nikola Grbić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)