RADNIK PRE OLIMPIJAKOSA: Odbojkaši Partizana sutra u dvorani "Aleksandar Nikolić" počinju borbu za grupnu fazu Lige šampiona

S. K.

23. 10. 2023. u 13:42

ODBOJKAŠI Partizana počinju borbu za grupnu fazu Lige šampiona. Crno-beli sutra (18.00) u prvom kolu turnira prve runde kvalifikacija u dvorani "Aleksandar Nikolić" igraju sa Radnikom iz Bijeljine. Beograđane u četvrtak (18.00) očekuje duel i sa Olimpijakosom. Prve dve ekipe izboriće drugu rundu kvalifikacija.

РАДНИК ПРЕ ОЛИМПИЈАКОСА: Одбојкаши Партизана сутра у дворани Александар Николић почињу борбу за групну фазу Лиге шампиона

oss

- Duel sa Radnikom shvatićemo maksimalno ozbiljno. O ekipi iz Bijeljine nemamo informacije, probali smo da skupimo što više podataka o njima. Sigurno ih nećemo potceniti, trudićemo se da nam energija bude na maksimumu - kaže trener crno-belih Bojan Janić.

Nekadašnjem kapitenu "orlova" žao je što se duel sa grčkim šampionom u četvrtak poklapa da večitim derbijem u košarci.

- Velika je šteta što sa Olimpijakosom igramo kada se sastaju košarkaši Partizana i Zvezde. Ipak, verujem da će doći publika, jer imaju priliku da gledaju ono što ne mogu često kod nas, jer su Grci jaki, sa odličnim igračima. Suprostavićemo im se energijom, kvalitetom, videćemo gde smo u ovom trenutku. Ipak, jako nam je bitan duel sa Radnikom, tako da ne bih previše mislio o Olimpijakosu. Pozvao bih grobare, sve koji vole Partizan i odbojku da dođu sa porodicama i uživaju - naglašava Janić.

Prekaljeni Novica Bjelica ističe da se igrači, ali i navijači privikavaju na dvoranu "Aleksandar Nikolić".

- Duel sa Radnikom nam je najvažniji ove sezone. Naoštreni smo, maksimalno koncentrisani, jedva čekamo duel sa igračima iz Bijeljine. Nadam se da će navijači da nas podrže - kaže Bjelica.

RASPORED

Grupa A - prvo kolo, utorak: Partizan - Radnik (18.00). Drugo kolo, sreda: Olimpijakos - Radnik (18.00). Treće kolo, četvrtak: Partizan - Olimpijakos (18.00).

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

LETOVANJE OD 380 EVRA: Hit ponuda - avionom na 8, 11 ili 12 dana na ovoj destinaciji (FOTO)