ŠAPČANI NEUMOLJIVI: Čivijaši u drugom kolu Evrokupa na svom bazenu savladali vaterpoliste BVSC sa 10:8

Novosti online

19. 10. 2023. u 21:49

JOŠ jedna sjajna partija vaterpolista Šapca u Evrokupu. „Čivijaši“ su u drugom kolu grupe C na svom bazenu savladali mađarski BVSC sa 10:8 (1:3, 3:1, 2:3, 3:1). Šapčani u trećem kolu, 2. novembra, idu u goste Hanoveru, koji je u Rijeci izgubio od Primorja sa 13:9.

ШАПЧАНИ НЕУМОЉИВИ: Чивијаши у другом колу Еврокупа на свом базену савладали ватерполисте БВСЦ са 10:8

Foto arhiva VN

Ponovo su domaći loše počeli, tek kada su gosti iz Budimpešte poveli sa 3:0 trgli su se. Zaigrali su odvažnije, u finišu prvog dela izjednačili na 4:4, a početkom treće poveli sa 5:4. I onda se rasplamsala borba, jer su Mađari na trenutak vratili prednost (6:7), da bi domaćin odličnom igrom u finišu stigao do 10:8. Po dva gola postigli su: Repanović, Korać i Mačić, a po jedan: Stojanović, Dragović, Toholj i Barać.

TABELA: Šabac 6, Primorje 3, BVSC 3, Hanover 0.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave