NEZABORAVNO I NA ZVEZDARI: Peti sajam Sporta obradovao mališane (FOTO)

Novosti online

30. 09. 2023. u 20:54

U okviru Zvezdarskog festivala sporta danas je u SC „Olimp“ održan peti Beogradski sajam sporta. Zajedničkom organizacijom SC „Olimp-Zvezdara“, Gradske opštine Zvezdara, Sportskog saveza Zvezdara i Sportskog saveza Beograda a pod pokroviteljstvom Grada Beograda-Sekretarijat za sport i omladinu sajam je održan uz učešće velikog broja sportskih udruženja i klubova.

НЕЗАБОРАВНО И НА ЗВЕЗДАРИ: Пети сајам Спорта обрадовао малишане (ФОТО)

SSAB

Festival sporta i sajam sporta je otvorio predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić, koji je zahvalio Sekretarijatu za sport i omladinu i Sportskom savezu Beograda na učešću i pomoći u realizaciji ove manifestacije i istakao da mu je zadovoljstvo što su na jednom mestu okupljeni svi zvezdarski sportski klubovi i udruženja i što posetioci imaju priliku da se upoznaju sa njihovim načinom rada i vežbanja, jer je bavljenje sportom jako važno, posebno za decu i mlade.

SSAB

- Gradska opština Zvezdara veliku pažnju poklanja saradnji sa sporskim klubovima i društvima na svojoj teritoriji, jer je bavljenje sportom od izuzetne važnosti sa decu i mlade kako bi zdravo odrastali. Drago mi je što je ovde prisutno toliko mladih, kako predstavnika sportskih klubova, tako i posetilaca i nadam se da su danas na ovde prisutni i neki budući šampioni koji su počeli da vežbaju na Zvezdari - rekao je Jeremić i pozvao prisutne da obiđu poligone na kojima se predstavljaju različiti sportovi.

SSAB

Na Zvezdarskom festivali sporta učestvovalo je više od  trideset klubova sa Zvezdare koji su promovisali sport kojim se bave i svoje klubove, a brojni posetioci koji su posetili ovu manifestaciju imali su priliku da obiđu više bina i 6 poligona na kojima su se predstavili klubovi i sportska udruženja, a mogli su i da se oprobaju u sportovima koji su prezentovani (fudbal, košarka, odbojka, šah, boks i drugi) ili da se informišu o besplatnim i drugim programima koje klubovi i sportska udruženja nude.

I ovaj sajam je obeležio atraktivni program  „Budi olimpijac“ Olimpijskog komiteta Srbije. U takmičenju u spretnosti, kvizovima znanja i memorije, a sve sa ciljem promocije olimpijskih vrednosti, učestvovalo je 17 ekipa a najuspešnija je bila ekipa Omladinskog rukometnog kluba.

SSAB

Naredni Beogradski sajam sporta održaće se na opštini Stari grad, na Trgu Republike u utorak  03.10.2023. sa početkom u 10.00.

BONUS VIDEO: Ivana Vuleta nakon svetskog zlata

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)