ZVEZDA SE OGLASILA SAOPŠTENJEM: "Mi smo narodni, a ne politički klub"

Novosti online

30. 09. 2023. u 18:30

Košarkaški klub Crvena zvezda oglasio se saopštenjem povodom optužbi potpredsednice Demokratske stranke i narodne poslanice Dragane Rakić da postoje sumnjive radnje oko prodaje sezonskih karata.

ЗВЕЗДА СЕ ОГЛАСИЛА САОПШТЕЊЕМ: Ми смо народни, а не политички клуб

FOTO: KK Crvena zvezda

Saopštenje Crvene zvezde prenosimo u celosti, bez izmena:

- KK Crvena zvezda Meridianbet zbog svojih navijača, sponzora, i na prvom mestu svih ljudi koji su ukazali ogromno poverenje našem klubu tako što su kupili sezonske karte za narednu sezonu – primoran je da se oglasi nakon sramnog oglašavanja izvesne Dragane Rakić, koja je iskoristila i svoju poziciju „podpredsednika“ jedne političke partije da u subotu preko jednog medija, sramno napadne naš klub brojnim lažima.

KK Crvena zvezda Meridianbet ne zna razloge ovog napada u kome se iznose grube neistine o broju prodatih sezonskih karata našeg kluba, načinu na koje su one kupljene „neverovatnom brzinom i magijom“ kako kaže izvesna Dragana Rakić, „poznati sportski radnik“ i analitičar sportskih dešavanja u našem društvu, uz grubo mešanje i politizovanje odnosa koji imamo sa našim sponzorima.

KK Crvena zvezda Meridianbet obaveštava ovim putem javnost ali i dotičnu, da je već pokrenuo sve pravne korake, i da će ove laži i besmislice Dragana Rakić morati da objasni na sudu!

Dotična je zaboravila da je obavljajući i funkciju narodnog poslanika za čiju platu svi građani Republike izdvajaju novac, ovoga puta postala politikant, koji bi da zabeleži jeftine poene! Gospođo, to se košarkaškim rečnikom kaže „greška u koracima“.

Konačno, dotična je „zaboravila“ (ili možda namerno nije) da prodaja sezonskih karata KK Crvena zvezda Meridianbet traje već skoro mesec dana, da su redovi dokumentovani kroz slike koje je klub preko svih svojih zvaničnih naloga dokumentovao svakodnevno, ali i najavljivao da je prodaja sezonskih karata rekordnih razmera …Uostalom, kome se KK Crvena zvezda Meridianbet pravda?

Bez namere da ulazimo u navijačku opredeljenost dotične, nećemo da dozvolimo da klub koji je sa ponosom oduvek nosio epitet „narodnog“ i nikada se nije vezivao za politiku – budu uvečen u jeftinu političku igru jedne društveno zaista nevažne ličnosti. .

Gospođo Rakić, Crvena zvezda Meridianbet otvara novu sezonu Evrolige utakmicom sa francuskim ASVEL-om narednog četvrtka. Procene govore da će u Beogradskoj Areni biti najmanje 15, a možda i svih 20 hiljada gledalaca. Slobodno dođite, i uverite se kako to radi jedan klub koji je član Evrolige poslednjih 10 i više godina.

Sve ostalo, da ponovimo moraćete da objasnite na odgvarajućem mestu, a to nije ni Skupština, ni košarkaški teren, niti biblioteka - već sud!

Novac koji dobijemo od strane suda i naplatimo od Vas gospođo Rakić, doniraćemo nekome po Vašem izboru, stoji u saopštenju.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

DENVER = ČUDO: Kako je tajna večera Nagetsa na koju nije pozvan samo Jokićev omiljni saigrač spasila sezonu Nikoli i NBA šampionima

Denver i Nikola Jokić su bili poniženi u prve dve utakmice sa Minesotom. I to poniženi pred sopstvenim navijačima, u mečevima na "milju nadmorske visine", u hali koja predstavlja najteže NBA gostovanje, ali u kojoj su Timbervulfsi razneli Nagetse. Sa 0:2 kao preteškim teretom na leđima trebalo je putovati na dva meča u gostima, gde je mogla da se završi Denverova sezona, ali... sve se promenilo. Sada, posle nestvarnih Jokićevih bravura, Denver vodi sa 3:2. I, izgleda da je za to kriva - večera. Na koju su pozvani svi igrači Nagetsa, osim jednog - Jokiću možda i najdražeg. Onog koji je letos doputovao u Srbiju da bi se družio sa našom i svetskom košarkaškom zvezdom.

15. 05. 2024. u 22:43

Komentari (0)

Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost