VALIJEVA PRED SUDOM: Počelo saslušanje ruskog "čuda od deteta"

Novosti online

26. 09. 2023. u 18:05

PRED Sudom za sportsku arbitražu (CAS) u Lozani, počelo je saslušanje ruske klizačice Kamile Valijeve u slučaju dopinga, čak 19 meseci pošto se otkrilo da je na Zimskim olimpijskim igrama u Pekingu učestvovala uprkos nekoliko nedelja starom pozitivnom doping testu.

ВАЛИЈЕВА ПРЕД СУДОМ: Почело саслушање руског чуда од детета

FOTO: Tanjug/AP

Valijeva je bila deo tima koji je za Olimpijski komitet Rusije osvojio zlato koje do danas nije dodeljeno, jer "slučaj Valijeva" nije dobio epilog.

Saslušanje će pred CAS trajati tri dana, a odavno je najavljeno da detalji neće biti iznošeni u javnost jer je Valijeva u vreme kada se sve odigralo bila maloletna.

Kamila Valijeva je bila apsolutni hit u Pekingu, a sa samo 15 godina je izvela četvorostruki skok na timskom takmičenju i ušla u istoriju klizanja.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave