PRVENSTVO SRBIJE U PRECIZNOM LETENJU: Ovog vikenda na sportskom aerodromu u Davidovcu

Зорана Рашић
Zorana Rašić

08. 09. 2023. u 11:58

U ORGANIZACIJI Vazduhoplovnog saveza Srbije i paraćinskog Aero-kluba „Naša krila“ od 8. do 10. septembra održava se 28. Prvenstvo Srbije u preciznom letenju.

ПРВЕНСТВО СРБИЈЕ У ПРЕЦИЗНОМ ЛЕТЕЊУ: Овог викенда на спортском аеродрому у Давидовцу

Foto: Privatna arhiva

Takmičenje će se održati u pojedinačnoj i ekipnoj konkurenciji. Prva ruta i sletanje biće organizovani u subotu,  druga u nedelju, nakon čega će biti podeljene medalje i pehari za osvojeno prvo, druge i treće mesto i u generalnom plasmanu.

Učestvuje sedam prijavljenih pilota - po dva iz Kikinde, Trstenika, Paraćina i jedan iz Zrenjanina, odnosno četiri kluba, saznajemo od Tomislava Šaletića iz AK „Našeg krila“, koji je ujedno direktor ovog državnog prvenstva.

Po njegovoj tvrdnji, u ovoj vazduhoplovnoj disciplini najzanimljivije je sletanje, a od paraćinskih pilota osim iskusnog Šaletića u ekipi domaćina je i mladi Nikola Naumović.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO VUČIĆ NE POBEDI, SRBIJU ČEKAJU TEŠKI DANI PO SVIM PITANJIMA... Darko Miličić poslao važnu poruku o aktuelnoj političkoj situaciji (VIDEO)