ZBOG OVOGA JE SRBIJA OSTALA BEZ ZLATA! Gvideti: Maju niko nije video dva dana, uključujući i mene

Novosti online

04. 09. 2023. u 08:44

Selektor ženske odbojkaške reprezentacije Srbije Đovani Gvideti rekao je posle osvajanja srebrne medalje na Evropskom prvenstvu da je cela ekipa dala svoj maksimum i da je ovo srebro vrlo važno.

ЗБОГ ОВОГА ЈЕ СРБИЈА ОСТАЛА БЕЗ ЗЛАТА! Гвидети: Мају нико није видео два дана, укључујући и мене

FOTO: CEV

"Ponosan sam na tim. Učinili smo sve što smo mogli, igrali do maksimuma. Vargas je bila magična, pokušali smo da je zaustavimo. Ona je jedina koju uopšte nismo mogli da zaustavimo. Bili smo blizu i impresioniran sam igrom mog tima", rekao je Gvideti za Radio-televiziju Srbije.

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije osvojila je danas srebrnu medalju na Evropskom prvenstvu, pošto je u finalu u Briselu posle velike borbe izgubila od Turske sa 2:3, po setovima 27:25, 21:25, 25:22, 22:25, 13:15.

Problem za selekciju Srbije bili su i zdravstveni problemi kapitenke Maje Ognjenović sa virusom.

"Maju niko nije video dva dana, uključujući i mene. Ona svakako ima sposobnost i iskustvo, hteo sam da je pustim na teren večeras. Nije bila na svom nivou. Dala je najviše od sebe", istakao je Gvideti.

FOTO: CEV

 

Sledi kvalifikacioni turnir za Olimpijske igre, koji Gvideti smatra još značajnijim nego ovo prvenstvo.

"To je kraj. Najbitniji događaj sezone. Moramo jako dobro da se pripremimo za taj turnir. I da se odmorimo pre svega. Ova srebrna medalja je vrlo važna, treba da uživamo u njoj, pa da se spremamo za turnir", rekao je selektor Srbije.

"Srbija treba da bude ponosna. Svake godine igraju u finalima velikih takmičenja. Nekad pobedite, nekad izgubite. Ova grupa sve što čini, to je uz puno ljubavi prema svojoj zemlji. Svake godine donose medalje i zato treba srpski narod njima da se ponosi", zaključio je Gvideti.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (10)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)