BORBA ZA ZAVRŠNI TURNIR: Odbojkaši Srbije "otvaraju" turnir Lige nacija u Anahajmu protiv velikih dužnika

S. K.

02. 07. 2023. u 22:50

ODBOJKAŠI će u Anahajmu (SAD) pokušati da izbore plasman na finalni turnir Lige nacija od 19. do 23. jula u Gdanjsku. Da bi to ostvarili moraju poslednjeg vikenda da ostvare najmanje tri pobede, a prvi ispit imaju već u utorak (22.00 po našem vremenu) kada igraju sa Argentincima.

БОРБА ЗА ЗАВРШНИ ТУРНИР: Одбојкаши Србијe отварају турнир Лиге нација у Анахајму против великих дужника

Foto OSS

Naši su svesni da „gaučosi“, koji su ih prošle godine pobedili u osmini finala Svetskog prvenstva u Poljskoj i Sloveniji neće biti nimalo lak rival. Uostalom, kao ni Kubanci, Francuzi i Bugari.

- Za sada imamo polovičan učinak, po četiri pobede i poraza. Neki smatraju da je to realan rezultat, ali ja uvek ističem da treba da težimo ka boljem i da ne treba da budemo zadovoljni ostvarenim. Od poslednjeg vikenda zavisi da li ćemo biti u društvu osam najboljih selekcija – ističe za sajt OSS primač Pavle Perić.

Srbi su trenutno deveti sa četiri pobede i 11 bodova. Isti broj pobeda i tri boda više ima osam Holandija. Od rivala u Anahajmu Argentina je šesta sa pet pobeda, Francuska 10.sa tri, a Kuba 12.sa dve. Ipak, evidentno je da je svaka selekcija može svaku da iznenadi.

- Mislim da ako budemo na nivou kakvi smo bili na prethodna dva turnira mislim da rezultat neće izostati. Zato verujem da možemo da se plasiramo na završni turnir – naglašava Perić.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)