ZA BORISLAVU I GORANA, PO SREBRO I BRONZA : Parastonoteniseri Srbije osvojili četiri medalje na Svetskom kupu u Sloveniji

S.V.

15. 05. 2023. u 13:59

STONOTENISKA reprezentacija Srbije u konkurenciji sportista sa invaliditetom, na Svetskom kupu održanom minulog vikenda u slovenačkom mestu Laško, osvojila je četiri medalje, dve srebrne i dve bronzane.

ЗА БОРИСЛАВУ И ГОРАНА, ПО СРЕБРО И БРОНЗА : Парастонотенисери Србије освојили четири медаље на Светском купу у Словенији

L.K.

U izuzetno jakoj konkurenciji, srebrna odličja su osvojili Goran Perlić, pojedinačno kao i ženski dubl, Nada Matić i Borislava Perić- Ranković. Bronzane medalje osvojio je muški dubl, Goran Perlić i Boris Stoiljković, kao i miks dubl Mladen Ćirić i Borislava Perić- Ranković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024