NOVI DETALJI O SMRTI OLIMPIJSKE ŠAMPIONKE: Tori Bouvi (32) je imala ove probleme

Novosti online

04. 05. 2023. u 11:47

Bivša svetska i olimpijska šampionka Tori Bouvi pronaćena je mrtva u svom stanu i ovaj slučaj zaprepastio je planetu.

НОВИ ДЕТАЉИ О СМРТИ ОЛИМПИЈСКЕ ШАМПИОНКЕ: Тори Боуви (32) је имала ове проблеме

Foto: EPA

U prvi mah nije se znao uzrok smrti, ali su u međuvremenu isplivali prvi detalji.

Amerikanku je pronašla policija, a iz kancelarije šerifa su objavili da su njeno beživotno telo zatekli u kući, ali da nije bilo nikakvih tragova borbe.

Pošto su objavljene i mračne informacije da se atletičarka borila sa psihičkim problemima i da zbog toga nije izlazila, posumnjalo se na samoubistvo, a sve će biti poznato posle rezultata toksikoloških nalaza.

Tori je preminula u 32. godini i to je još jedan od razloga zbog kojih se sumnja na samoubistvo. Ipak, sve će biti daleko jasnije kada se izvrše i analize stručnjaka.

Tori Bouvi je dobro poznato lice u svetu atletike. Ona je na Svetskom prvenstvu u Pekingu 2015. godine osvojila bronzu, dok se na Olimpijskim igrama u Rio de Žaneiru okitila zlatnom medaljom i to u kategoriji štafeta 4x100 metara.

Osvojila je Tori Bouvi i srebrnu medalju u sprintu na 100 metara, ali i bronzu u trci na 200 metara na pomenutim Olimpijskim igrama, dok je na Svetskom prvenstvu u Londonu 2017. godine osvojila poslednje medalje - zlato u trci na 100 metara i u štafeti 4x100. Pored toga što se bavila sprinterskim disciplinama, Amerikanka se oprobala i u skakačkim, pa je sreću okušala u skoku udalj i troskoku, ali bez većih rezultata. Pre tri godine, na Svetskom prvenstvu u Dohi osvojila je četvrto mesto u skoku udalj i to joj je bio najbolji rezultat.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HITNA RAFINA KONFERENCIJA ZA ŠTAMPU: Rafael Nadal saopštio veliku vest