ŽESTOKO SA JUGOM: Vaterpolisti Novog Beograda u utorak u 12. kolu Lige šampiona gosti Dubrovčana

Novosti online

24. 04. 2023. u 14:18

NOVI izazov za vaterpoliste Novog Beograda u Ligi šampiona. Prvak Srbije u 12. kolu grupe B u utorak (18.00) u Dubrovniku izlazi na megdan Jugu odlučan da se revanšira za poraz u polufinalu F4 Regionalne lige. Puleni Živka Gocića žele da se raduju u "Gružu" kako bi ostali u trci za prvo mesto.

ЖЕСТОКО СА ЈУГОМ: Ватерполисти Новог Београда у уторак у 12. колу Лиге шампиона гости Дубровчана

FOTO: AP

- Očekuje nas još jedna jako teška utakmica u Ligi šampiona, a činjenica da protiv Juga igramo u Dubrovniku, samo po sebi govori koliko nam težak posao predstoji - naglašava za sajt Novog Beograda strateg Živko Gocić. - Nema sumnje da nam predstoji vrlo čvrst i neizvestan duel. Ipak, nadamo se da će veliki rad, trud koji smo uložili u poslednje dve-tri nedelje na treninzima polako početi da izlazi na videlo. Idemo u Dubrovnik da probamo da zabeležimo pobedu.

U prvom delu sezone, na bazenu "11. april" duel Novobeograđana i Jugaša završen je nerešeno.

- I ova utakmica za obe ekipe ima veliku važnost i zato silno želimo da pobedimo. Potrudićemo se da pružimo dobru partiju kako bismo dodatno podigli i samopouzdanje, jer nam sledi i revanš meč polufinala domaćeg prvenstva sa Partizanom. Jug je vrhunska ekipa i u duel ulazimo maksimalno ozbiljni. Ako budemo maksimalno fokusirani i sa taktičke strane poštovali sve dogovore, uveren sam da ćemo zabeležiti dobar rezultat - ističe Nikola Jakšić.

GRUPA B

PAROVI 12. kola grupe B Lige šampiona, utorak: Jug - Novi Beograd (19.00), Špandau - OSC (19.30), Sabadelj - Breša (19.30), Marselj - Ferencvaroš (20.00).

TABELA: Breša 28, Novi Beograd 25, Ferencvaroš 22, Jug 15, Špandau 11, Sabadelj 10, Marselj 7, OSC 7 bodova.

GRUPA A

PAROVI 12. kola grupe A Lige šampiona, sreda: Olimpijakos - Jadran ST (18.30), Hanover - Barseloneta (19.00), Dinamo Tbilisi - Vuljagmeni (17.00), Radnički - Pro Reko (20.30).

TABELA: Barseloneta 30, Pro Reko 27, Olimpijakos 25, Vuljagmeni 14, Jadran ST 14, Radnički 9, Dinamo T. 6, Hanover 3 boda.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ŠOKIRANA: Evo šta je američka teniserka uradila kada se Ruskinja povredila (VIDEO)