Kvalifikaciona utakmica reprezentacija Bosne i Hercegovine i "Kosova" u rukometu odigrana je u Tuzli, gde su navijači domaće selekcije istakli transparent dobrodošlice gostima - "Dobro došli, igrači NEZAVISNOG Kosova". Reč "nezavisno" posebno je naglašena i napisana je velikim slovima.

marko

13.03.2023. 09:05

Toplo i srdacno onako kako dolikuje domacinima.A setih se kako su Predsednika Republike docekali.Gledam pomalo Tv i slike sa doceka tih gostiju pa se pitam dali ja to dobro vidim.Zagrljaji poljubci kao da su dosli najmiliji.Zivim li ja u nekom drugom svetu.Ne mogu da shvatim kakvi smo mi to ljudi. Kod Zike bratija iz Bosne.Pevaju nema sta.Dali su i oni dosli iz Tuzle.Jesu.Docekuje ih kao pravi dmacin.Mozemo li mi jednom da odvojimo zito od kukolja i da prave prijatelje docekamo kao takve a ovima drugima da se zahvalimo sto nam ne dolaze i da je bolje tako.

Vlajko

13.03.2023. 09:41

Ma njih će da zapara kada Republika Srpska proglasi nezavisnost na isti način kao što je i Kosovo. Posle mogu transparente da kače do mile volje na onih par gradova što će im ostati.

mile bg

13.03.2023. 10:15

Oni ovom porukom nisu toliko hteli da njima požele dobrodošlicu, koliko su hteli nas da povrede. Bedno, da ne može biti bednije. Ne bih hteo više da trošim ni vreme, ni živce zbog ovakvih nesrećnika.

Montenegrin

22.03.2023. 21:20

Sve što je istinito za zivilizovani svijet za vas je to lažno ili obratno, a to je rekao vaš pokojni patrijarh Pavle, i nikada vam niko više neće vjerovati.