FINALE LIGE ŠAMPIONA U TORINU: Najbolje odbojkaške ekipe u obe konkurenciji za titulu će se boriti 20. maja

S. K.

11. 03. 2023. u 12:18

EVROPSKA odbojkaške federacija ne odustaje od svog koncepta, da se istog dana odigraju finala Lige šampiona u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ove godine domaćin će 20. maja biti Torino.

ФИНАЛЕ ЛИГЕ ШАМПИОНА У ТОРИНУ: Најбоље одбојкашке екипе у обе конкуренцији за титулу ће се борити 20. маја

FOTO: N. Skenderija

Šampionima će pripasti 500.000 evra, a poraženima 250.000.

- Ova godina je veoma posebna za nas, jer ćemo biti i jedni od organizatora seniorskog EP za muškarce i žene u čak devet gradova, uključujući i Torinu. Superfinale je ključno za promociju i razvoja sporta - istakao je za sajt CEV predsednik OS Italije Đuzepe Manfredi.

Već su odigrane prve četvrtfinalne utakmice za muškarce: Halkbanka - Lube 3:1, ZAKSA - Trentino (Podršačanin, Lisinac) 3:2, Berlin - Peruđa 1:3, Fridrishaven (Peković, Nedeljković) - Jastašembje 0:3. Revanši su 15. i 16. marta.

Dame prve četvrtfinalne utakmice igraju od 14. do 16. marta: Žešuv (Blagojević) - Ezačibaši (Bošković, Ognjenović), Štutgart - Novara, Vakifbank - Vero volej Milano (Stevanović), Fenerbahče (trener Terzić) - Koneljano.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024