IVANA VULETA U SUZAMA: Pokuljale emocije posle finala Evropskog prvenstva, dirljiva scena - i to zbog čega!

Novosti online

05. 03. 2023. u 20:01 >> 21:26

​IVANA Vuleta, nekada Španović, osvojila je čak 14. medalju na velikim takmičenjima, a bronza na Evropskom prvenstvu u dvorani čiji je domaćin Turska iznedrila je vrlo emotivnu reakciju.

ИВАНА ВУЛЕТА У СУЗАМА: Покуљале емоције после финала Европског првенства, дирљива сцена - и то због чега!

Printskrin: RTS

Podsetimo, njen najbolji rezulat u istanbulskom finalu (6,91 metar) nadmašile su dve takmičarke: Larisa Japikino iz Italije je nacionalnim rekordom od 6,97 osvojila srebro, a nova šampionka Evrope u skoku u dalje je Britanka Džazmin Sojers, koja je "doletela" u pesak tačno sedam metara od zaletišta.

- Bilo bi zaista nezahvalno... Mislim, dala sam stvarno sve od sebe. Ima dana kada ne ide baš sve po planu. Naravno, pokušala sam da uradim sve, bila sam sposobna za te skokove, ali, jednostavno, takav je dan - započela je naša atletska diva izjavu za RTS, a onda uradila nešto dirljivo.

Naime, priznala je koliko joj je drago što su baš njene mlade koleginice došle do prvih medalja na najvećoj sceni.

I, ta iskrenost je prizvala u sećanje i njene početke na velikim takmičenjima, pa je završne rečenice izgovorila uz suze u očima:

- Mnogo sam srećna što je takmičenje bilo ovako, a što se završilo kako se završilo. Mnogo mi je drago zbog Džasmin i Larise. Mi se privatno družimo i mnogo  sam srećna zbog njih i nekako... Sada, kada vidim njih kako se raduju kada osvoje prve medalje, pogotovo Džasmin sa prvom zlatnom, nekako i meni prorade iste emocije i, prosto... Nije uvek sve vezano za zlato! Ali, posle svega moram biti ponosna, pogotovo zbog situacije u kojoj se nalazim sa povredom, tako da... Dobro je! - zaključila je Ivana Vuleta.

Ona je, inače, i definitivno osvojila bronzu, jer žalba Srpskog atletskog saveza na dešavanja u finalu nije urodila plodom.

BONUS VIDEO: KAD DRŽAVA BRINE O ŠAMPIONIMA: Kako su se nizali uspesi Srbije u prošloj godini

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024