BITKA ZA PRVO MESTO: Vaterpolisti Radničkog i Novog Beograda u Kragujevcu igraju derbi sezone

S. K.

10. 02. 2023. u 19:17

DERBI sezone u Kragujevcu. Vaterpolisti Radničkog i Novog Beograda sutra uveče (19.30) će u drugom kolu grupe za plasman od 1. do 6. mesta Superlige Srbije voditi veliku borbu za svaku loptu. Šumadince i bod približava prvoj startnoj poziciji u plej-ofu, dok šampion mora da pobedi ukoliko želi da preuzme lidersku poziciju u šampionatu države. Podsetimo, na početku prvenstva Radnički je iznenadio Novi Beograd - 15:14.

БИТКА ЗА ПРВО МЕСТО: Ватерполисти Радничког и Новог Београда у Крагујевцу играју дерби сезоне

Lazar Dobožanbov foto: VK Radnički

- Igramo praktično za prvo mesto u ligaškom delu. Iako ima još dosta da se igra, ova utakmica je veoma značajna, jer bi mogla da odluči ko će na kraju biti prvi. Prednost domaćeg bazena u nokaut fazi je veliki ulog i daćemo sve od sebe da dođemo do trijumfa.Igramo na domaćem bazenu, to je naša određena prednost u ovoj utakmici i ispunjen bazen će nam biti dodatni vetar u leđa. Poznato je da igramo dobro utakmice kod kuće, a nadam se da ćemo početi i na strani. Pokazali smo da možemo da igramo i treba taj pristup i igru sa da pretočimo u dobar rezultat - istakao je za sajt Radničkog kapiten Filip Janković.

U Novom Beogradu očekuju veoma težak meč i nadaju se pobedi.

- Ovo će biti direktna borba za prvo mesto pred završnicu prvenstva. Prvi meč smo izgubili kod kuće i sada idemo u Kragujevac da pobedimo. To se ne dovodi u pitanje, niti sumnjam u moju ekipu. Verujem da ćemo imati dobar pristup, ostaje samo da uradimo ono što se od nas bude tražilo. Čvrsto verujem u pobedu. Radnički je odlična ekipa, veoma resprektabilna, predstoji nam nimalo lak duel, ali uvek sam optimista - istakao je Strahinja Rašović.

TABELA: Radnički 16, Novi Beograd 15, C. zvezda 10, Partizan 9, Šabac 3, Valis 0 bodova.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)