ISPISNICA ZA MLADE VATERPOLISTE VREDI 14.000 EVRA: Roditelji braće Vraneš morali toliko da plate podgoričkoj Budućnosti

Novosti online

03. 02. 2023. u 17:16

RODITELjI mladih vaterpolista, blizanaca Strahinje i Stefana Vraneša morali su da plate 14.000 evra podgoričkoj Budućnosti kako bi dobili ispisnicu, piše sajt RT Crne Gore. Talentovana braća karijeru su nastavila u hercegnovskom Jadranu.

ИСПИСНИЦА ЗА МЛАДЕ ВАТЕРПОЛИСТЕ ВРЕДИ 14.000 ЕВРА: Родитељи браће Вранеш морали толико да плате подгоричкој Будућности

N. Paraušić

Braća Vraneš su rođena 24. februara 2009, veoma su nadareni, krajem godine pozvani su za selekciju Crne Gore do 15 godina. Strahinja (183 cm) je proglašavan za najboljeg golmana, a Stefan za najubojitijeg napadača.

Otac Miroslav Vraneš je za RTCG naglasio da u Budućnosti ne planiraju da oforme seniorsku ekipu i da je zbog toga odlučio da se njegovi sinovi presele u Herceg Novi. Napomenuo je i da je ispisnicu tražio posle Nove godine da bi morao da plati 20.000 evra, jer će dečaci ove godine napuniti 14 godina.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili