SRPKINJE NA "DRIM-TIM": Stonoteniserke Novog Sada večeras od 18 časova sa Tarnobžegom

S. B.

24. 01. 2023. u 10:00

STONOTENISERKE Novog Sada spremne ulaze u meč za klupsku istoriju. Šampionke Srbije danas u 18.30, u prvom duelu četvrtfinala Lige šampiona, na "Spensu" dočekuju prvakinje Evrope, poljski Tarnobžeg.

СРПКИЊЕ НА ДРИМ-ТИМ: Стонотенисерке Новог Сада вечерас од 18 часова са Тарнобжегом

FOTO: A. Slama

"Drim-tim" predvodi Kineskinja Jing Han, srebrna sa OI u Riju, deseta na svetskoj rang-listi, a uz nju i Sjaosjin, jedanaesta na svetu. Tu su i čuvena naturalizovana Portugalka, Ju Fu, nekada evropska prvakinja i najtrofejnija Evropljanka današnjice, Rumunka Samara.

- Igramo sezonu iz snova - kaže Dan Fracile, predsednik kluba.

- Pobedili smo španski Reus, austrijski Vilah, dva puta češki Hodonjin i bili na poen do pobede protiv francuskog Meca. Sada je na redu meč sa prvakom Evrope. Sve to izborili smo sa srpskim igračicama, po čemu smo jedinstveni u Ligi šampiona. Šampionke Evrope dočekuju bivše i sadašnje srpske reprezentativke, Aneta Maksuti, Tijana Jokić, Anamaria Erdelji, Reka Bezeg i Sara Radak, sa trenerom Slobodanom Stojanovim.

- Novosadska publika se nagledala vrhunskih mečeva ove sezone, a sada će kao krunu gledati najbolji mogući stoni tenis u Evropi. Proširili smo kapacitet stonoteniske sale, a dolaze nam ljubitelji stonog tenisa iz cele Srbije, kao i iz regiona - zaključio je Fracile. 

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!