ASOCIJACIJA SPORT ZA SVE SRBIJE: Kongres i Skupština u Novom Pazaru privukli veliku pažnju

Novosti online

07. 12. 2022. u 08:40

PREDSEDNIK Asocijacije sport za sve Srbije Branko Vujović rekao je da su tokom prethodna dva dana kongresa i na današnjoj Skupštini te asocijacije u Novom Pazaru prezentovani izuzetno korisni sadržaji.

АСОЦИЈАЦИЈА СПОРТ ЗА СВЕ СРБИЈЕ: Конгрес и Скупштина у Новом Пазару привукли велику пажњу

FOTO: Grad Novi Pazar

- Imali smo sjajne uslove, brojne učesnike i eminentne predavače. Bilo je tu i 10 doktora nauka. Ako je prvi kongres naše asocijacije pre dve godine u Banji Koviljači bio više teorijski, ovaj drugi u Novom Pazaru baziran je na konkretnim stvarima, rekao je Vujović.

On je najavio brojne projekte, ali i izdavanje monografije o sedam decenija dugoj tradiciji Asocijacije sport za sve Srbije, koja je kao takva osnovna 2005, a programski datira još iz 1951. godine.

Tokom dva dana drugog kongresa Asocijacije sport za sve Srbije u Novom Pazaru obrađeno je više tema, a oko 120 učesnika dobilo je potrebne sertifikate.

S prisutnima je razgovarao i gradonačelnik Novog Pazara Nihat Biševac, dok su gosti imali priliku i da se upoznaju i sa kulturno-istorijskim nasleđem ovog kraja.

FOTO: Grad Novi Pazar

Direktor novopazarske Ustanove za sport Emir Mehmedović istovremeno je i član Upravnog odbora Asocijacije sport za sve Srbije.

- Oko 200 ljudi bilo je uključeno u trodnevne aktivnosti Asocijacije sport za sve, a naši gosti otišli su prezadovoljni. Dobro domaćinstvo istovremeno prezentujemo i kroz 65. boksersku Zlatnu rukavicu, kao što smo to činili i na minulim Danima atletike, naveo je Mehmedović.

Kongres je obuhvatao brojne teme u oblasti rekreacija, a svoja izlaganja u okviru više sesija imali su eminentni stručnjaci. Osim članova Asocijacije, kongresu su prisustvovali sportski radnici iz Novog Pazara i iz regiona, a cilj je doprinos njihovoj edukaciji koja će značiti tokom profesionalnog angažmana, ali i edukaciji kojom će sve više građana biti fizički aktivno.

BONUS SADRŽAJ

Da li ste znali da je Novak Đoković u svojoj knjizi izneo plan kako da za samo četrnaest dana transformišete i telo i život? Uz nedeljni jelovnik, korisne savete za poboljšanje varenja i izvrsne recepte koji se lako pripremaju, lako ćete se osloboditi viška kilograma i poboljšati zdravlje. Novak vam otkriva i lake vežbe za razgibavanje, iste one koje i on radi pre svakog meča.

Naručite OVDE svoj primerak knjige "Serviraj za pobedu" i krenite stopama najboljeg na svetu.

Takođe, još jedna knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

NOVAK ĐOKOVIĆ RAZAPET ZBOG SREBRENICE: Sramna medijska hajka ne prestaje! Vade se priče iz naftalina kako bi se ukaljala reputacija Srbina

NOVAK ĐOKOVIĆ "RAZAPET" ZBOG SREBRENICE: Sramna medijska hajka ne prestaje! Vade se priče iz naftalina kako bi se ukaljala reputacija Srbina

I KADA se sva prašina slegne, i kada se pomisli da konačno sledi miran period za Novaka Đoković u kome će uživati u plodovima svog rada, daleko od stalne medijske hajke, pojave se oni - dežurni "Novakomrsci". Kao da ne spavaju, nemaju mira dok ne šire svoju bolesnu anti-Đoković propagandu. Tako je i sada, kada se cela bura oko Australijan opena slegla, vade se priče iz naftalina, samo kako bi se još malo ukaljala reputacija svemoćnog Srbina.

08. 02. 2023. u 18:47

Komentari (0)

ŠOU U SEOSKOM FUDBALU: Ispisnica iz kluba kojoj se smeje Srbija - vidite šta piše