KAKAV DANAK NEISKUSTVU: Nestvarna scena na MOTO GP, Španac prošao kroz cilj pa slavio, a trka još nije bila gotova (VIDEO)

Novosti online

05. 06. 2022. u 23:15

NEVEROVATNA situacija dogodila se u završnici Moto GP trke u Kataloniji nakon što je domaći vozač Aleks Espargaro gotovo nestvarnom greškom ostao bez važnih bodova u borbi za drugo mesto.

КАКАВ ДАНАК НЕИСКУСТВУ: Нестварна сцена на МОТО ГП, Шпанац прошао кроз циљ па славио, а трка још није била готова (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Espargaroje u trci krug pre kraja bio na sjajnom drugom mestu i pred osvajanjem puno bodova u borbi u ukupnom plasmanu, ali je onda na bizaran način završio peti.

Španac je u predzadnjem krugu prošao kroz cilj i mislio da je trka gotova. Mahao je publici presrećan zbog odličnog rezultata i slavio dok su ostali motociklisti jurili pored njega. Nakon što mu je postalo sumnjivo zašto se svi i dalje takmiče, shvatio je grešku, pa nastavio trku.



Na kraju je završio na petome mestu, a po dolasku u boks su ga tešili svi članovi njegove ekipe dok je Espargaro neutešno plakao.

BONUS VIDEO: Himna Srbije za italijanskog vozača

 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!