POZNAT JE DATUM I PROTIVNIK: Najbolji srpski kik bokser nastavlja pohod ka tituli

Novosti online

25. 05. 2022. u 18:22

RADE OPAČIĆ najbolji srpski kik bokser uskoro nastavlja svoj pohod ka tituli šampiona "VAN" organizacije u teškoj kategoriji.

ПОЗНАТ ЈЕ ДАТУМ И ПРОТИВНИК: Најбољи српски кик боксер наставља поход ка титули

Foto: Printscreen Youtube/Triangle TV

Puno se pitanja nametalo oko toga zašto Opačić nije nastupio na "VAN" 157 događaju održanom 20. maja u Singapuru. Naš borac teške kategorije trebalo je da se bori protiv iskusnog Brazilca Guta Inocentea, ali meč je otkazan i azijska promocija isticala je kako će ubrzo objaviti više informacija.

Meč između njih dvojice danas je službeno potvrđen za 3. jun. Događaj će se takođe održati u Singapuru.

Opačićev meč prebačen je dve nedelje kasnije od prvobitno dogovorenog, zato što je Inocente bio pozitivan na testu na virus korona i nije mogao biti spreman za maj.

 

Dobra stvar je što borba nije u potpunosti propala, niti je Rade morao dugo čekati na novi datum. Jako brzo ćemo ga gledati unutar "kaveza", ali neće imati nimalo lak zadatak.


35-godišnji Brazilac istovremeno se takmiči i u MMA i u kik boksu. Svojevremeno nastupao je pod okriljem Glorija, a 2018. godine dobio je priliku da se bori za pojas teške kategorije u pomenutoj organizaciji. Ali, najbolji kik bokser današnjice, Riko Verhoven, pobedio ga je jednoglasnom odlukom sudija.

Inače, Inocente se borio i pod okriljem UFC-a, a tamo je upisao dva poraza u isto toliko nastupa.

On je borac koji se nikako ne sme podceniti, ali Opačićeva misija je jasna. Naš bokser planira osvojiti pojas u teškoj kategoriji u "VAN" organizaciji. Promocija trenutno nema šampiona, a upravo Opačić se nameće kao jedan od favorita za to mesto. Pobeda protiv Brazilca nužna je na tom putu i nema sumnje kako će Srbin izuzetno ozbiljno pristupiti ovom meču.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!