SRPKINJE U SJAJNOJ ATMOSFERI ČEKAJU MEČ ODLUKE: Rukometašice se uzdaju talenat, trud i pomoć Zrenjaninaca

Novosti online

22. 04. 2022. u 19:13

Rukometašice Srbije u subotu od 18 časova u poslednjem kolu kvalifikacione grupe 6 u Zrenjaninu dočekuju Island uverene da će zajedno sa navijačima proslaviti odlazak na Evropsko prvenstvo od 4. do 20. novembra u Sloveniji, Severnoj Makedoniji i Crnoj Gori.

СРПКИЊЕ У СЈАЈНОЈ АТМОСФЕРИ ЧЕКАЈУ МЕЧ ОДЛУКЕ: Рукометашице се уздају таленат, труд и помоћ Зрењанинаца

Foto: RSS

U ekipi naše nacionalne selekcije vlada veoma dobro raspoloženje, o čemu svedoče i fotografije, kao i video snimak Rukometnog saveza Srbije.

Podseitmo, reprezentativka Tamara Radojević ističe da bi ekipi mnogo značila velika podrška s tribina.

- Kada igraš na domaćem terenu kada imaš podršku publike to ti dodatno daje vetar u leđa da ostvariš cilj ka kom težiš. Zato pozivamo sve da nas bodre, istakla je Radojevićeva u izjavi za sajt RSS-a.

 

Tome je dodala i sledeće:

- Očekuje nas veoma težak meč, odlučujući i za nas i za Island. Imamo dva treninga do tada tokom kojih treba prvenstveno da se oporavimo od puta. Sada pristupamo analizi i spremanju da ostvarimo pobedu za plasman na EP. Rukometašice Islanda su nezgodne, brze, imaju brz prenos lopte i kontranapad klasičan za skandinavske ekipe. Ali ja verujem u svoju ekipu i verujem da ćemo uspeti da ostvarimo cilj. Na Islandu nismo odigrale utakmicu na našem nivou, što nas je koštalo poraza, ali mislim da ćemo u subotu pokazati ono što jesmo i uspeti da kvalifikacije završimo sa pobedom, rekla je Tamara Radojević.

Bonus video: Kad Novak Đoković i njegov sin Stefan sparinguju

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OGLASILA SE CRVENA ZVEZDA: Jednoglasno smo odlučili da se povučemo, da ne dođe do eskalacije